Maximalizace výroby díky lepšímu řízení teploty

Zákazník: Deschutes Brewery

Obor: Potravinářský a nápojový průmysl/pivovarnictví

Použité produkty:
AVEVA PI System

Podrobnosti

Cíle

  • Zajištění konzistentního a opakovatelného chlazení při kvašení.
  • Snížení potřeby ručního odečítání během přechodových fází kvašení piva.

Výzvy

  • Během chladicí fáze varného procesu docházelo v kvasných nádobách k prudkému nárůstu teplot.
  • Bylo obtížné předvídat, kdy by piva měla přejít z jedné fáze kvašení do druhé.

Výsledky

  • Společnost Deschutes zkrátila dobu výroby každé várky až o 72 hodin.
  • Zvýšila kapacitu a odložila investiční modernizaci za 8 milionů dolarů.
  • Díky strojovému učení (machine learning) porozuměl pivovar osobnosti každého druhu vyráběného piva.